Recreatiewoning verkopen

 

  Lage vaste makelaarskosten

  395,-

  Je woning op Funda 

  Deskundige begeleiding

 

Ja, ik wil graag alle informatie

 


 

Basispakket 395,-

Dit doen wij voor je

  • Opname van de woning door makelaar
  • Uitgebreid op Funda - 360 dagen
  • Controle juridische aspecten
  • Berichtenservice
  • Helpdesk
  • Statistiek
  • Promotie op sociale media
  • Inclusief koopovereenkomst

Dit doe je zelf:

  • Verzorgen van rondleidingen
  • Maken van foto's

 

Start verkoop

 

Text Here


Hoe verkoop ik snel mijn recreatiewoning?

Je wilt graag zelf je recreatiewoning verkopen. Je wilt uiteraard een goede prijs ontvangen, maar niet de hoofdprijs aan makelaarskosten betalen. Hoomly makelaardij biedt de oplossing. Voor vaste lage makelaarskosten kun je bij Hoomly makelaardij zelf je woning snel en voor een goede prijs verkopen. Je krijgt daarbij alle ondersteuning die je nodig hebt om je verkoop tot een succesvol einde te brengen.  

 

   Moderne manier van makelen

   Jij doet de bezichtigingen, wij doen de rest

   Lage vaste makelaarskosten

   Deskundige begeleiding

 

Ik wil graag alle informatie

 

Hoe breng ik mijn recreatiewoning onder de aandacht?

Er wordt op Funda en andere grote woningsites geadverteerd waardoor je recreatiewoning onder de aandacht komt van een groot koperspubliek. Funda is immers één van de meest bezochte en bekendste huizensites om je recreatiewoning op te plaatsen. Ook op diverse social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube, zoeken potentiële kopers naar een recreatiewoning. Het is om die reden, dat Hoomly je recreatiewoning ook hier in de schijnwerpers zet.

Meer tips om zelf je recreatiehuis te verkopen

Naast een pakkende advertentietekst en voordat je met je vakantiehuis adverteert op verkoopsites en social media, moet je natuurlijk goede foto's hebben. Je kunt de foto's zelf maken, maar je kunt ook onze professionele fotograaf bestellen. Deze fotografen zijn hierin gespecialiseerd en weten hoe ze je recreatiewoning en de omgeving het meest voordelig in beeld kunnen brengen.

Wanneer je de belangstellenden je vakantiehuis laat zien, is het van belang dat het er zo verzorgd mogelijk uitziet. Dus alle kamers moeten er opgeruimd uitzien en niet te vol met spullen staan. Zo creëer je een gevoel van ruimte. Tijdens de bezichtiging moet je dan de positieve aspecten van je vakantiehuis en de omgeving goed overbrengen.

 

Dit zou je ook kunnen interesseren:  Verkoop zelf je huis  -  Verhuur zelf je huis  -  Verkoop je huis in het buitenland