Over Hoomly

Hoomly is een makelaarskantoor met ruim 30 jaar ervaring en heeft sindsdien bemiddeld bij de verkoop en verhuur van honderden woningen. Sinds 1 januari 2014 zijn wij een landelijk opererend online makelaarskantoor dat met onze moderne aanpak professionele begeleiding biedt aan particulieren die een woning, recreatiewoning, parkeergarage of een stuk grond willen verkopen. Dankzij onze kennis en ervaring zijn al vele huiseigenaren je voorgegaan en naar volle tevredenheid geholpen. Ook de komende jaren blijven wij vele huiseigenaren helpen met de verkoop of verhuur van hun woning.

De sterke strategie van Hoomly

Bij Hoomly hebben we het voor elkaar gekregen dat als je zelf de bezichtigingen regelt en de rest aan ons overlaat, wij een voordelig makelaarstarief kunnen bieden. Door een slimme aanpak besparen we tijd en kunnen we onze diensten tegen zeer aantrekkelijke lage makelaarskosten aanbieden. Voor minder dan duizend euro krijg je bij Hoomly makelaardij een uitgebreid pakket aan diensten. Dit is zelfs inclusief een professionele woningfotograaf en plattegronden van je woning.

Benieuwd naar de moderne werkwijze van Hoomly makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op en laat je uitgebreid informeren.

Telefoon: (085) 06 07 889
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nr: 59692472
BTW-nr: NL002169850B45