login  Inloggen    note  Registreren   phone receiver  (043) 855 39 12  | wij staan op icon funda blauw

login  Inloggen   

hoomly te koop

question

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik Hoomly opdracht geven om mijn huis in verkoop te nemen?

U kunt met Hoomly bellen of mailen maar u kunt ook direct uw huis aanbieden op http://www.hoomly.nl/adverteer-je-woning. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u meteen beginnen met het invoeren van uw woninggegevens. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om vrijblijvend tarieven en voorwaarden toe te lichten en een afspraak te maken om de woning op te nemen. 

 

Waarom kiezen voor Hoomly?

Als u kiest voor Hoomly kiest u voor een makelaar met een moderne aanpak met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn een open en transparant bedrijf. Wij houden niet van kleine lettertje en onthouden u daar ook van.

 

Wat zijn de tarieven voor professionele begeleiding door Hoomly?

Bij aanvang betaalt u voor de pakketten zilver en goud het starttarief van € 495,- inclusief BTW. De rest betaalt u pas achteraf nadat de woning is verkocht.

Pakket/Tarief 495 Brons: € 495,-

Pakket/Tarief 795 Zilver: € 795,-

Pakket/Tarief 995 Goud: € 995,-

Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Er worden geen extra kosten berekend.
Klik hier voor het volledige tarieven en dienstenoverzicht. 

 

Kan ik Hoomly gratis uitproberen?

Jawel! Wilt u eerst zelf ontdekken hoe makkelijk het is om een woningpresentatie bij Hoomly te maken? Dan kunt u het gratis uitproberen. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u direct beginnen met het invoeren van de woninggegevens en ontdekken hoe eenvoudig het is om een uw huis op Hoomly te presenteren. En belangrijk om te weten! U zit nergens aan vast.

Pas als u besluit een verkoopopdracht te geven betaalt u (pakketten zilver en goud) bij aanvang het starttarief van  € 495,- Het overige deel betaalt u achteraf bij de notaris, op basis van no-cure no-pay. 

 

Hoe werkt de woningopname?

Nadat u een verkoopopdracht aan Hoomly heeft verstrekt, neemt de taxateur van Hoomly binnen drie werkdagen contact met u op. U dient zelf bij de woningopname aanwezig te zijn. De taxateur is namelijk verplicht om uw identiteit te controleren. De woningopname neemt ongeveer 1 uur in beslag. Nadat de taxateur de woningopname heeft uitgevoerd, maakt hij zo snel mogelijk het woningwaarde-rapport op. Daarin staan onder andere de kenmerken van de woning en de geschatte waarde. U ontvangt het opnamerapport per e-mail. 

 

Mag ik zelf de verkoopwaarde van mijn woning bepalen?

Jazeker! U mag de waarde van uw woning zelf bepalen maar wanneer u besluit om met ons te verkopen, is een woningopname c.q. waardebepaling met Hoomly verplicht. Ook als er al een andere taxateur is geweest. Wij houden ons aan het reglement van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en zijn derhalve aansprakelijk én verantwoordelijk voor de correcte presentatie van de woning. Daarom willen wij uw huis met eigen ogen zien en kunnen we niet ‘zomaar’ iets overnemen uit een bestaand rapport. Onze waardebepaling is echter niet dwingend maar adviserend. Klik hier om de voorwaarden in te zien

 

Kan ik mijn opdracht annuleren?

Voordat de taxateur is geweest kun u de opdracht altijd kosteloos (per mail of telefonisch) annuleren. Als de taxateur wel is langs geweest en u de opdracht tot dienstverlening heeft getekend, kunt u ook nog annuleren maar dan betaalt u wel de kosten van de taxateur van € 295. U krijgt dan het opnamerapport thuisgestuurd, maar zit verder nergens aan vast.

 

Krijg ik een bord " TE KOOP" aan mijn raam of in de tuin?

Jazeker, u krijgt alle promotiematerialen die u bij een traditionele makelaar ook krijgt. U moet dit bord alleen wel zelf aan het raam plakken.

 

Ik heb een andere vraag

U heeft een vraag die hierboven niet bijstaat? Met al uw overige vragen over het verkoopproces kunt u terecht op het contactformulier. Omschrijf de vraag zo gedetaileerd mogelijk en vermeld uw telefoonnummer. U krijgt altijd binnen 3 werkdagen antwoord. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen. (043) 855 39 12

 


Mijn account

Hoe gaat Hoomly om met persoonlijke gegevens?
Zie ons privacybeleid

 

Tarieven 

Alle tarieven genoemd in deze website zijn inclusief 21% BTW

 

Informatiegesprek aanvragen

 

Voor een goed werkende website maken wij gebruik van Cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met ons cookie beleid. Lees meer >>