login  Inloggen    note  Registreren   phone receiver  (043) 855 39 12  | wij staan op icon funda blauw

login  Inloggen   

hoomly te koop

Hoe werkt het?

Zelf uw huis verkopen is veel minder moeilijk als het lijkt. En als u dan ook nog kunt rekenen op de deskundige begeleiding van Hoomly wordt zelf verkopen wel heel gemakkelijk gemaakt.

 

We zetten alles op een rijtje zodat u een duidelijk overzicht krijgt hoe u zelf uw huis, met hulp van Hoomly kan verkopen.

 

 one

Als u uw woning via Hoomly wenst te verkopen dan kiest u ervoor om zelf actief mee te helpen bij de verkoop. U onderhoudt zelf de contacten met potentiële kopers en geeft zelf de rondleidingen. Zo bespaart u honderden euro's aan makelaarskosten.

Zodra uw woning te koop staat, komen reacties van geïnteresseerden binnen. Wij informeren u hierover waarna u een afspraak kunt inplannen voor bezichtiging. U bepaalt zelf hoe en op welke data u de rondleidingen wilt geven.

Zijn er vragen? Tijdens het gehele verkooptraject kunt u op ons terugvallen. Wij staan u altijd bij met deskundig advies. 

 

 

Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u meteen beginnen met het opstellen van de advertentie. Op eenvoudige wijze kunt u de gegevens van de woning opgeven en fotos uploaden.  U kunt een voorbeeld bekijken en indien gewenst aanpassingen aanbrengen. Wanneer de advertentie naar tevredenheid is opgesteld klikt u op 'opslaan'. U bent nu klaar met de eerste stap. U hoeft niet direct alle gegevens in te vullen. U kunt ook op een later moment inloggen, gegevens wijzigen en weer verder gaan.

 

 

Zodra de advertentie door u is geplaatst, gaan wij voor u aan de slag. Er wordt een afspraak ingepland om de woning op te nemen en in te meten. De afspraak wordt doorgaans binnen 2 werkdagen ingepland. Nadat de woning is opgemeten, worden de plattegronden gemaakt. Hierna wordt de woning binnen 3 werkdagen op Funda, andere woningsites en de sociale media geplaatst. 

 

four

Heeft u gekozen voor het meest uitgebreide pakket? Dan wordt er binnen 3 werkdagen na het plaatsen van de advertentie door een fotograaf contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen voor het maken van professionele fotos en het inmeten van de woning. Afhankelijk van uw agenda kunnen de foto's al binnen 5 werkdagen gemaakt worden. Nadat de fotograaf geweest is, ontvangt u de foto's en kun u deze toevoegen aan de advertentie.

 

 five

U heeft nu de grootst mogelijke publiciteit op Internet met een plaatsing op Funda, Huislijn, Huizenzoeker, Jaap en ZAH! Reacties van potentiële kopers, komen per e-mail binnen. Houdt uw mailbox dus goed in de gaten! U doet vervolgens het leuke werk door zelf contact op te nemen met geïnteresseerden en u plant zelf de afspraken in voor bezichtigingen.

 

Onze tarievenStart verkoop

 

Voor een goed werkende website maken wij gebruik van Cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met ons cookie beleid. Lees meer >>