login  Inloggen    note  Registreren

Prunislaan 16, Bunde

Beschikbaar
Prijs: 225.000 K.K.
Aangeboden sinds 16-05-2018
Aangeboden door

Omschrijving

Te Koop: Prunislaan 16

In de kindvriendelijke wijk "Bunderveld" gelegen halfvrijstaande woning v.v. 3 slaapkamers en omsloten tuin gelegen op het zuidwesten.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel en sport)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (3.31 x 2.40) te bereiken vanuit de keuken.
Begane grond:
Entree/hal v.v. tegelvloer, toiletruimte alwaar wandcloset, meterkast, gesloten keuken (circa 9 m2) v.v. tegelvloer, alwaar aanrechtcombinatie v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven en koelkast, L-vormige woonkamer (circa 35 m2) v.v. tegelvloer en schuifpui met toegang naar tuin, garage (5.33 x 2.24) v.v. loopdeur alwaar aansluiting wasmachine en opstelplaats CV- combiketel (huur, 2010), berging (3.42 x 2.38) met toegang tot de tuin, met recent aangelegde vlonder & schutting.
1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.48 x 2.60), slaapkamer II (3.48 x 3.48), slaapkamer III (3.09 x 2.47), moderne badkamer (2.56 x 1.35) voorzien van douche, vaste wastafel in meubel en een designradiator.

Deze gehele verdieping is voorzien van laminaat vloer m.u.v. de badkamer.
2e verdieping:
Vliering (geen stahoogte).
Algemeen:
Bouwjaar: zestiger jaren.
Perceelsoppervlakte: 214 m2.
Woonoppervlakte: 93 m2 (exclusief garage en souterrain), inhoud: 290 m3 (exclusief garage).
Woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken nĂ¡ het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

kenmerken

Soort woning: Eengezinswoning
Aantal kamers: 3
Woonoppervlakte: 93
Perceeloppervlakte: 214
Bouwjaar: 1960
Inhoud: 290
Aanwezigheid van: Garage, Berging, Tuin

Locatie

Bunde, Limburg, Nederland
Prunislaan 16, 6241 AX

Comments