login  Inloggen    note  Registreren

Hoe werkt het?

Zelf je huis verkopen is veel minder moeilijk als het lijkt. En als je dan ook nog kunt rekenen op de deskundige begeleiding van Hoomly wordt zelf verkopen wel heel gemakkelijk gemaakt.

 

We zetten alles op een rijtje zodat je een duidelijk overzicht krijgt hoe je zelf je huis, met hulp van Hoomly kan verkopen.

 

 one

Dit doe jij

Maak een account aan op Hoomly. (Voor het plaatsen van een woningadvertentie heb je een hoomly-account nodig.) Meld nu je woning aan op Hoomly. De woningadvertentie is nog niet definitief. Teksten en foto's kunnen achteraf nog altijd worden aangepast. Zodra je woning op Hoomly is aangemeld nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Samen spreken wij de verkoopvoorwaarden door en het te doorlopen verkooptraject. 

 

 

Dit doen wij

Je hebt aan Hoomly opdracht gegeven om het huis in verkoop te nemen. Wij gaan nu voor jou aan het werk. Wij vragen de kadastrale gegevens aan en bepalen de verkoopwaarde van je woning, regelen een professionele fotograaf, maken een uitgebreid woningrapport op, sturen een raambord 'TE KOOP' toe, adverteren je woning op Funda en alle andere grote woningsites en plaatsen je woning op de sociale media o.a. Facebook, twitter en youtube. Eventueel melden we je woning ook aan voor de jaarlijkse open huizendag. Je woning is nu zichtbaar voor een miljoenenpubliek.

 

 

Dit doe jij 

Er hebben zich kijkers gemeld voor je woning! Wij nemen contact met je op en samen bepalen we een bezoekdatum en tijdstip. Jij leidt de bezoekers rond in je eigen woning. Wie kan dat immers beter? Zijn er vragen die niet direct beantwoord kunnen worden. Stel ze aan Hoomly. Je kunt altijd rekenen op meer dan 30 jaar makelaarservaring.

 

four

Dit doen wij

Er is een koper gevonden voor je woning! Wij voeren in overleg met jou de prijsonderhandelingen en zodra er overeenstemming is over de prijs en voorwaarden, stellen wij de koopovereenkomst op.

 

 five

 Laat zien dat je huis te koop staat en plaats een bord "TE KOOP" in je tuin of aan je raam. Het is geen geheim dat de meeste huizen sneller worden verkocht als er een bord "TE KOOP" in de tuin staat of aan het raam plakt. Het is gratis reclame en je trekt veel aandacht. Het goedkooptste bord kun je bestellen bij bijvoorbeeld reclameland.

 

 

Er is een koper gevonden. Je start de onderhandelingen over de prijs. Kom je er niet uit of heb je vragen over bijvoorbeeld aanvullende voorwaarden? Stel je vraag aan Hoomly. Je krijgt altijd binnen 1 werkdag antwoord op al je vragen. Wil je liever telefonisch overleg? Je kunt altijd bellen met de hulplijn van Hoomly. Dit telefoonnummer krijg je direct bij het plaatsen van je advertentie.

 

 seven

De overdracht. De overdracht van een huis vindt altijd plaats bij een notaris. De koper heeft in vele gevallen recht op de keuze van de notaris. Biedt hem aan te kiezen voor de meest voordelige notaris. De notaris stelt in de meeste gevallen ook de (voorlopige) koopovereenkomst op. Ook is de notaris de aangezen persoon waar het gaat om vragen over de overdracht.

 

eight

Het huis is verkocht. Zorg ervoor dat iederen weet dat je gaat verhuizen of bent verhuisd. Met de verhuisvriend weet je zeker dat niemand vergeten wordt.

 

nine Wil je de verkoop van je huis toch liever uitbesteden? Hoomly doet het hele proces voor je tegen een vaste lage prijs van € 900, inclusief BTW. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Neem hiervoor contact op met Hoomly en laat je informeren over de voordelen

 

sale

.